Další ÚNOROVÝ den nesoucí se v duchu další NOVINKY

Jelikož se dnes cítím moc hezky, tak mám pro Vás další NOVINKU :-) A jak pak se máte dnes Vy.... na Hromnice? Doufám, že se máte taky hezky a jestli je dnešní den pro vás dnem D...tak si dejte na chvilku pauzu, dejte si dobrou kávu a přečtěte si dobrý čtení ;-)

 
Dnes Vám představuji nový náramek s Rudrakshou a Křišťálem :-)
 

Křišťál, neboli „kámen kamenů“. Je po celá staletí považován za účinný talisman proti tajemným magickým schopnostem. Křišťál nás zbavuje negativní energie a nabíjí energií pozitivní. Tento kamen je znám svou přirozenou univerzální vlastností. V centru hrdla blahodárně působí na funkci štítné žlázy, v srdečním centru působí blahodárně na srdce, krevní oběh a plíce. Pomáhá při nevolnosti, závratích, bolestech hlavy, migrénách. Křišťál je univerzálním lékem na všechny bolesti a neduhy. Nosíme jej i jako prevenci.

Křišťál se výborně hodí pro astrologické znamení LVA, VODNÁŘE, KOZOROHA, ale i ostatní.

Křišťál je nejvhodnější čistit přes noc v misce s vodou, nebo několik minut pod tekoucí vodou. Někdy se doporučuje položit křišťál na hematit, aby se vybil. Poté jej nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci. Je výborným pomocníkem při očistě i jiných kamenů.  

 

Přeji Vám, aby ten dnešní den byl pro Vás něčím zvláštní a aby byl příjemný...a moc se nestresujte :-)   

Vaše Nicol o:)