Existuje nějaká účinná ochrana proti zlým, pomlouvačným lidem???

Existuje nějaká účinná ochrana proti zlým, pomlouvačným lidem???

Myslíte si, že existuje nějaká ochrana proti pomluvám, proti zlu, které vysílají dle mého nešťastní lidé, kteří rezignovali na svůj život, tak musí řešit život ostatních? Já jsem přesvědčená, že ano.

 Chci se Vám omluvit, že nepíši tak často jako dříve, ale vzhledem k tomu, že objednáváte náramečky a do toho mám ještě spoustu dalších povinností, prostě nezbývá čas. Díky tomu, že nemám tolik času, chci své články zaměřit na problémy, které Vás sužují, se kterými se snažíme společně díky minerálním kamenům a Rudrakshe skoncovat.

Dnes jsem se zaměřila na zlo a pomluvy, protože toho je v naší společnosti tolik, že by se dalo krájet. J Musí být rovnováha, ale lidé by se k sobě měli chovat s úctou a ne s nadřazeností a povýšeností. Každý máme nějaký úkol, který musíme na tomto světě splnit, a pro nikoho z nás to není jednoduché, tak proč si to budeme stěžovat nějakými ošklivostmi???

Nejúčinnějším kamenem proti ZLU je KŘIŠŤÁL.

Křišťál v sobě nese čistou energii Země, a díky tomu má velmi silné očistné vlastnosti a velmi silnou léčivou energii. Urychluje v nás výměnu energie, tím tedy negativní energii odvádí a nabíjí nás energií pozitivní. Křišťál má neuvěřitelnou moc. Ne nadarmo se mu říká kámen kamenů. Je to Pán. Křišťál je vlastně čirou odrůdou křemene, růženín je také křemen ale růžový, to samé záhněda a citrín. Proto jsou tyto kameny tak velmi účinné, jsou jedna velká rodina pomocníků.  Pokud nemáte po ruce žádné jiné krystaly, Křišťál je nejuniverzálnějším kamenem. Pomáhá téměř na všechny neduhy a je i univerzálním kamenem pro jednotlivá znamení. Pokud potřebujeme uzdravit určitou oblast, můžeme křišťál pokládat na jednotlivé oslabené čakry, kdo ale neví, jaké máme čakry, a příliš se v této oblasti neorientuje, stačí, když jej budete nosit. Ať už jako náhrdelník či náramek. Minerální kameny jsou úžasné, že i člověk, který nerozumí jejich vlastnostem a neví, kam je má přikládat, jak o ně má pečovat nebo který kamen by si měl zvolit, oni sami Vám to řeknou. Jen jim musíte naslouchat a tím vlastně naslouchat i Vaší intuici, Vašemu vnitřnímu Já.  Což není zrovna jednoduché, to uznávám. I kolikrát já sama vím, že bych měla něco udělat, ale rozum zvítězí a není to dobře, a pak si říkám, že jsem se měla poslechnout, protože to je to nejlepší co člověk může udělat. A taky když to neudělám, tak se mi to vymstí.

Takže abychom si to ujasnili, KŘIŠŤÁL je základ. Jak proti všem neduhům a obtížím, tak proti ZLU.

Proti POMLOUVAČNOSTI zvolme RŮŽOVÝ KORÁL.

Růžový korál volíme nejen díky jeho vlastnostem, ale i díky tomu, že je velmi krásný. Má nádherné jemné tóny růžové barvy a působí nadměrně přitažlivě. Takto to tedy vnímám JÁ.  Nejen že je velmi účinný proti pomlouvačnosti, ale také symbolizuje lásku, oddanost, pokoru, soucit s trpícími. Růžový korál působí velmi uklidňujícím dojmem, působí tak i na tělo. Mírní deprese, uklidňuje rozbouřenou mysl a pomáhá uklidnit citová vzrušení.  Růžové korály také zbavují tělo jedů.

Takže abyste byli v harmonii fyzicky i duševně a nepomlouvali Vás ostatní nebo jim to alespoň nešlo, je jasnou volbou RŮŽOVÝ KORÁL.

 

Posledním kamenem, který jsem vybrala proti těmto černotám, je MAGNEZIT, ten pomáhá mírnit nesnesitelnost některých lidí a proti nim i chrání.

Magnezit je velmi uklidňujícím krystalem, bílé barvy. Pomáhá nám také, abychom neproráželi hlavou zeď, když je to zbytečné, dodá nositeli pocit nechat vše být, uklidnit a následně půjde řešení problému samo. Zanechává také pocit, že vše bude v pořádku.  Magnezit zmírňuje nesnášenlivost ostatních a také mírní chronickou podrážděnost. Brání před falešnými přáteli, před jejich intrikami a falešnou láskou. Magnezit krom této emoční roviny má i značné účinky na tělo. Mírní křeče všeho druhu. Dále vytahuje z těla všechny škodlivé a odpadní látky, které naše tělo zaplavují.

Takže, nechcete mít falešné přátele....?

Tak, představila jsem Vám tři kameny. V jiném duchu než doposavad a věřím, že Vám to pomohlo a že již teď víte, jak se bránit proti té černotě, která číhá, aby mohla zaútočit, když budeme slabí. Takže ode dneška má smůlu, alespoň u mých čtenářů, kterým není tato situace lhostejná. Mějte se krásně a já zase vymyslím nějaké téma, klidně mi napište, co by Vás zajímalo. Budu jen a jen ráda.

S láskou Vaše Nicol :-*