Jste skleslí?....oblečtě se do žluté :-)

Dobré ráno, dnes je čtvrtek 11. února. Jakou máte náladičku..smutnou, nebo skleslou? Tak to chce hodit nohy na stůl, pustit si nějakou dobrou hudbu, dát si dobrou kávu a na nic nemyslet....že jste v práci..? Tak se oblečte do žluté a bude to mít stejný efekt :-) 

Žlutá barva je vznešeností sama o sobě. Vyvolává v nás představivost, tvořivost a chuť podnikat nové cesty. Přináší nám také víru v nové začátky. Podporuje všechno pozitivní v našem životě. Zažehnává nepřízně osudu..jelikož prezentuje energii světla. Žlutá barva je mimo své jiné vlastnosti symbolem inteligence a vyvolává pocit svobodného myšlení. 

Žlutá je také barvičkou vědomí, komunikace, intuice, inspirace, sebedůvěry, rozvahy a zvyšuje sebevědomí. Je barvou Slunce, čímž představuje pravdu a nečekané změny. 

Nic se ale nemá přehánět, proto pozor na přemíru žluté, evokuje žárlivost, chtivost, lakotu, pohrdání a nenávist. 

Drahokamy a krystaly v barvě žluté: citrín, jaspis, kalcit, topaz. 

Neholdujete žluté barvě??? Neradi si ji oblékáte? Nemusíte v ní chodit od hlavy až k patě, stačí si třeba u nás objednat módní doplněk v barvě žluté. Buď střapec na krk, nebo náramek se žlutým kamenem k Vašemu znamení a k Vaším potřebám a hned je úspěch zaručen. :-) A pokud chodíte jen v černé, čímž se ochraňujete, tak žlutý náhrdelník je nádherným doplňkem. Máme nádherné odstíny žluté. Tak neváhejte a napište si o pozitivní energii Slunce, která zažehná všechny chmury....:-) Mám to vyzkoušené :-)

Mějte krásný den a nemračte se :-) Ať se děje cokoli, vše je pro naše dobro, věřte tomu :-) Musí být špatně, aby zase mohlo zasvítit Slunce :-)

S láskou Vaše Nicol :-*