KRÁSNÝ NOVÝ OPIČÍ ROK

Dobré ráno Vám všem přeji. Dneska je vyjímečný den. Je opičí...:-) Dnes začal Nový Rok Opice dle čínského horoskopu. A ten nám má toho spoustu nového přinést :-) My nezadaní, ale i zadaní budeme rozdávat lásku, aby se nám vracela, ale také jako všichni si budeme přát pracovní úspěchy. :-) 

K tomu by nám mohl dopomoci jeden mistr, kterým je RŮŽENÍN. :-) Alias "kámen lásky" :-)

Díky svým jemným růžovým tónům v nás Růženín probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým milencům projevit své doposavad skryté pocity. Růženín probouzí naše smysly k umění, zejména k hudbě. Při řešení problémů a při komunikaci s lidmi nás učí trpělivosti, ponechat věcem potřebný čas a prostor. Pomáhá při řešení onemocnění pohlavních orgánů u žen i mužů. Pomocníkem je i při krevních onemocněních, jako je anemie a leukemie. Je výborným pomocníkem v rekonvalescenci po dlouhodobém onemocnění.

Je vhodný pro astrologická znamení Býk a Váhy.

Kamen čistíme pod vlažnou tekoucí vodou. Nabíjíme jej na nepřímém slunci. 

Dnes Vám sem dám fotečku, jednoho krásného nového náramku, který je dělaný pro mou kamarádku Haničku a již dnes za ní poputuje. :-) 

Jestli máte také zájem o nějaký nárameček, tak neváhejte a napište mi. Buď přes e-mail, nebo mobilní telefon (+420722227280) a nebo přes náš facebook

(www.facebook.com/nbjewelrystore) 

Tak se mějte krásně lidičky a užijte si dnešní Nový Rok :-) 

Vaše Nicol :-*