MÁTE SE PROBLÉM SOUSTŘEDIT A STÁLE VÁS BOLÍ HLAVA??? MÁM PRO VÁS ŘEŠENÍ....

Krásné dopoledne. Konečně máme pátek a celý víkend před sebou a do toho je ještě takhle krásně...no radost pohledět :-) A jak se máte Vy v dnešním pátečním slunečném dni??? Dnes jsem vybrala povídání o Jadeitu. Tento nádherný kámen zelené barvy má spoustu úžasných vlastností. 

Jadeit je již od pradávna nejuctívanějším kamenem Dálného východu. I díky svým vlastnostem se stal symbolem míru a klidu. Číňané v jadeitu viděli symbol pěti ctností- moudrosti, spravedlnosti, milosrdenství, skromnosti a odvahy. Staří Egypťané jadeit považovali za kámen lásky, vnitřního klidu, harmonie a rovnováhy a to mu dodnes zůstalo. Jadeit je kámen lásky. V citovém životě přináší mír a harmonii. Přináší prostou radost ze života. Podporuje láskyplné emoce. Jemně zelená barva Jadeitu pomáhá nositeli se ponořit do svého nitra. Jadeit také mírní duševní neklid, roztěkané myšlenky, které brání soustředění. Jadeit pomáhá nositeli zachovávat si klidnou hlavu v nepříjemných situacích, zbavuje nás předsudků. Posiluje nervový a imunitní systém, funkci srdce, krevního oběhu, podporuje funkci sleziny, jater a ledvin. Pomáhá i při onemocnění močového měchýře. Pomáhá proti nočním můrám a pomáhá při bolestech hlavy a migrénách. Pomáhá ženám odstraňovat psychické blokády, které jim brání v otěhotnění. Mírní porodní bolesti.

Je vhodný pro astrologická znamení RAKA, VÁHY, RYBY

Čistíme pod vlažnou tekoucí vodou. Nabíjíme libovolně na slunci, dokud necítíme, že je plný energie.

Tento Rudrakshový náramek s Jadeitem je nakombinován i s Křišťálem. Což umožňuje i větší funkčnost náramku, ale také to s sebou nese vlastnosti, které Křišťál má a o to je náramek silnější :-) Tento nárameček má již svou majitelku, ale pokud máte zájem o tento kamen, není problém udělat jej dle Vašich vlastních potřeb. :-) Jak již víte objednávat Rudrakshové věcičky můžete prostřednictvím našich webových stránek, kde vyplníte kontaktní formulář nebo přes náš facebook. www.facebook.com/nbjewelrystore 

Také dostávám dotazy, zda střapec k něčemu slouží nebo je jen ozdobou. Ano slouží, slouží jako odvod negativit, které Rudraksha a kameny vytahují z těla nebo pohlcují z okolí. Pokud střapec na náramku nechcete, není to žádný problém, stačí náramek jen častěji čistit.

 

Přeji Vám nádherný den a ať prožijete spoustu krásných chvil. A na další článek se můžete těšit již v pondělí.

S láskou Vaše Nicol :-*