Máte zlé sny...?? Tak to chce obrázkový jaspis

Dobré ráno, tak jak se dnes cítíte? Dnes je zatím pod mrakem a straší s ochlazením, ale uvidíme jak se to vyvrbí. Je to den jako každý jiný a člověk by ho měl užívat, jako by byl poslední..:-) Dnes bych Vám chtěla představit obrazový neboli krajinný jaspis. 

Je to kamen, který je zbarven do žluté barvy. Mimo jiné své další vlastnosti je velmi účinný na problémy se spánkem. Máte někdo z Vás noční můry?? Občas se může něco zlého zdát každému z nás a není to nic příjemného, to mi určitě dáte za pravdu. Jaspis konkrétně tento obrázkový zahání obavy a strach z nejisté budoucnosti. Což je problém, který sužuje spoustu lidí....také podporuje kreativitu a posiluje náš soucit s těmi, kteří strádají a trpí. Velmi blahodárně působí na tělo. Posiluje imunitní systém, pomáhá při alergiích, aktivuje funkci jater, žlučníku a ledvin. 

Je vhodný pro astrologická znamení Panny, Vodnáře a Ryb. 

Očista kamene je jednoduchá. Stačí kamen umýt pod proudem vlažné vody, nebo ho nechat přes noc v misce s vodou nejlépe společně s křišťálem. Jaspis můžeme libovolně nabíjet na přímém slunci a to jak dlouho chceme. 

Tak jak se Vám líbí??? Dnes si užijte den. A pokud potřebujete poradit, nebo chcete náramek či náhrdelník s Rudrakshou nebo bez, tak neváhejte a kontaktujte mě. 

Mějte krásný a pohodový den s láskou a Sluncem v duši. 

Vaše Nicol :-*