Odvaha, vytrvalost....tyto vlastnosti a ještě další má Červený Jaspis

Krásné zasněžené ráno, taky se Vám vůbec nic nechce, když to venku vidíte, nebo jste naopak milovníci zimních radovánek a půjdete se večer koulovat??? :-) Dnes jsem vybrala Červený Jaspis. Je to úžasný kámen a zaslouží si také místečko v té naší sbírce povídání. :-)

Takže tady ho máte ;-) 

Červený Jaspis je nositelem životodárné energie. Jeho zemitá barva aktivuje naši vůli, odvahu a vytrvalost. Jeho energie nás vede k nezištnosti a skromnosti, soucitu, pochopení a trpělivosti. Podporuje touhu činit dobro. Červený Jaspis má širokou škálu léčebných vlastností. Posiluje krevní oběh, léčí žaludeční obtíže, zažívací obtíže. Ulehčuje při nadýmání a zácpě. Mimo jiné také aktivuje činnost jater, žlučníku, sleziny a slinivky břišní. Pozitivně ovlivňuje tvorbu krve, tiší krvácení. Je účinným prostředkem při epileptických záchvatech.

Astrologická znamení Panny, Vodnáře, Ryb.

Kamen čistěte několik minut pod proudem vlažné vody a nabíjejte jej na přímém slunci. 

Má své kouzlo viďte..:-) Nezapomeňte, že objednávat můžete přes naše webové stránky, vyplněním kontaktního formuláře, nebo také přes náš facebook www.facebook.com/nbjewelrystore, ale také mi můžete napsat na tel. číslo 722 227 280 :-) a ať se do těch dvojek nezamotáte ;-)

Krásný den Vám všem s láskou v duši přeje Vaše Nicol :-*