Pondělní dopoledne v novém dni

Krásné ráno v novém týdnu, ale i v novém měsíci Vám všem.

Dnes Vám přináším to překvapení jak jsem slíbila a to ve formě další NOVINKY. Jedná se o náramek s Rudrakshou v kombinaci s minerálním kamenem - MALACHITEM. 

Malachit je nejvhodnejší pro astrologické znamení BÝKA, ale i pro všechny, kterým se líbí. 

Již od antických dob byl Malachit považován za ženský kámen, který symbolizoval smyslnost, ženskost, rozmařilost a zvědavost, proto se také v pozdějších časech stal z hlediska křesťanské morálky, kamenem ďábelským. Naopak ve starém Egyptě, byl tento kamen ctěn jako kamen naděje a důvěry. 

MALACHIT nás učí jak s trpělivostí a klidem přijímat zlo kolem nás. Jedná se o kamen, který se nikdy neopakuje, v každém úlomku si zachovává svou individualitu a to nás také učí. Pomáhá nám harmonizovat náš cit a rozum. Probouzí v nás lásku ke všemu živému. Malachit je také kamenem kreativity a změny. S jeho pomocí snadněji odstraníme staré vzory a blokády, které nám brání prožívat náš život naplno. Energie Malachitu mírní bolesti, jejichž příčinou bývají zejména zánětlivá onemocnění. Posiluje obrannou schopnost organismu. Podporuje funkci žaludku, sleziny a slinivky břišní. Doporučuje se také při oslabení zraku, astmatických potížích, kolikách, revmatismu a při menstruačních a porodních bolestech. 

!!!!!!MALACHIT se nedoporučuje užívat vnitřně.!!!

Očista 

Po očistě vodou kámen ihned usušíme a necháme ho nabít na křišťálu a denním světle několik hodin. Pozor na kosmetiku a parfémy, kamen ztrácí svůj lesk. 

Mějte krásný den. Vaše Nicol o:)  :-)