RŮŽOVÁ....ROMANTICKÁ LÁSKA...????

Krásné ránečko, dnes tady máme další den. Vztahy a pocity jsou jako na houpačce a vše nabralo divoký směr, ale i přes to všechno nesmíme zapomínat na tu nejdůležitější věc...lásku. Proto dnes něco o barvě růžové.

Růžová barva symbolizuje něhu, romantickou lásku, ale také se za ní skrývá naivita a neznalost. Léčí "zlomená srdce". Sama o sobě barvou není, jedná se totiž o odstín světle červené barvičky. Je barvou srdce, stejně jako zelená, ale tyto barvy se odlišují svými vlastnostmi. 

Růžová barva představuje sexualitu spojenou s láskou. Vyjadřuje jednotu s člověkem, kterého milujeme. Také má velmi společného se zdravou sebeláskou, milovat se a přijímat se takoví, jací jsme. :-) Lidé, kteří mají rádi růžovou barvičku, jsou často velmi starostliví. Růžová probouzí potřebu citového tepla, podporuje intuici, je výborným prostředkem proti strachu. 

Drahokami v růžové barvě: Růženín, korál, kunzit, sugilit, turmalín.

U nás můžete mít šperky se střapečkama v těchto odstínech růžové. Jedná se o velmi kvalitní nitě, s příměsí hedvábí až z daleké Indie. Střapcové šperky děláme i bez Rudrakshy :-) Pokud jí neholdujete. 

Přeji Vám, abyste všechny nástrahy dnešního dne zvládali s hlavou vztyčenou. 

S láskou, Vaše Nicol :-*