S jakými minerálními kameny si lze pomoci v léčbě diabetu?

Vítám Vás moji milí čtenáři a příznivci mých článků a šperků u dalšího článku. Počasí si s námi pohrává a i hvězdné nebe je celé rozdivočelé.

Dnes bych se chtěla věnovat tématu, které sužuje značnou část naší populace. Jde o diabetes. Ruku v ruce s tímto tématem je téma diet, jak na ně pomocí minerálů? Tohoto se dnes také chci dotknout.

Diabetes je onemocnění, které se může řešit ať už životosprávou nebo dietou, ale také léky. Neříkám, že pokud trpíte diabetem a neužíváte léky, minerální kameny Vám pomohou, to by bylo proti mému přesvědčení, ale myslím si, že ke zdárné léčbě mohou přispět. Stejně tak, jako je tomu u homeopatik.

Na diabetes je vynikající řada kamenů. Mezi touto řadou naleznete diamant, rubín a smaragd. Samozřejmě ne každý má tu možnost pořídit si diamat, či ho vůbec sehnat, ale takový zoisit s rubínovými vrostlicemi k sehnání je a to i u mne. (zelený minerál ve tvaru kapky na obr.) 

Diamant se nejčastěji vkládá do šperků a zejména milenci, či manželé si díky těmto šperkům vyznávají svou lásku. Není tomu jen tak, protože diamant posiluje porozumění, toleranci, věrnost, a vůli k překonávání nezdravých návyků, zejména v partnerském vztahu.

Rubín, který je v boji s diabetem také účinným pomocníkem, je považován za kámen života a to již od pradávna. Jeho magická síla měla ochraňovat tělo majitele před morem a duši před ďáblem. Rubín i podle nejnovějších výzkumů, má velmi blahý vliv na srdce, krevní oběh a krev. Rubín, který nalezneme v Zoisitu, je vhodný při léčbě zánětu průdušek.

Mezi ty běžnější minerální kameny, které jsou v léčbě diabetu vyhledávány, jsou: citrín, ametyst a mechový achát.

Dalším tématem, které souvisí s diabetem, je dieta, neboli podpora dodržování diety, díky které lze diabetes korigovat.

Na dietky je super Howlit, ať už je bílý nebo barvený (modrý) účinky jsou stejné. Pokud trpíte problémem, že máte nenasytný hlad, což je převážně z psychických problémů, tak na tyto obtíže výborně funguje tyrkys a magnezit.

Doufám, že Vám dnešní článek zase něco nového přinesl a přeji Vám mnoho zdaru v boji s diabetem, ale i s dalšími nemocemi, jsou to nepříjemné věci, které bohužel v našem životě jsou a budou. Tím se nám také ukazuje, že jsme jen lidi a proto bychom se neměli trestat za chyby, které každý děláme, protože jsem přesvědčená o tom, že tyto nemoci úzce souvisí s naším nahromaděným hněvem vůči nám, ať už byl v minulosti nebo jej prožíváte právě teď. O sebelásce jsem již psala, ale ta je kamenem všeho.

Mějte se prosím rádi a to i tak, že budete dodržovat důležitou dietu, či podávání léků, které jsou luxusem, který v naší společnosti máme a můžeme jej využít. Nejsem zastáncem nadměrného užívání léků, tam kde pomůže alternativa, jsem pro, zvolit alternativu, ale tam, kde ani homeopatika ani léčitelé nepomáhají, nemůžeme spoléhat na Boží zázrak. Vše je o disciplíně a o tom, mít se rád a vyléčit se.

Mějte se krásně a neberte má slova negativně, jsem tu pro Vás, abych skrze sílu minerálních kamenů mohla pomáhat. Jsem šťastná za Vaši přízeň. 

Přeji Vám krásné prožití nadcházejících dnů.

S láskou Vaše Nicol ♥