Středeční ráno s Fluoritem

Krásné středeční ránko Vám přeji...Jak se dneska máte? Já mám fofry, jako vždy..takže vkládám dnešní post, abyste si mohli udělat svou každodenní chvilku pohody :-)

Dnes něco málo o Fluoritu :-)

Fluorit je účinným prostředkem k léčbě, který si poradí s infekcemi a nejrůznějšími poruchami. Blahodárně působí na zuby, buňky i kosti a dokáže napravovat i poškození DNA. Účinně zasahuje proti virům, zejména v podobě elixíru. Dokáže regenerovat kůži a sliznice, zejména v dýchacích cestách. Přispívá k hojení vředů a ran. Blahodárně účinkuje při nachlazení, rýmě a zánětech dutin. Zlepšuje fungování kloubů. Přináší úlevu při artritidě, revmatizmu a bolestech zad. Pokud se jím pohybuje po těle směrem k srdci, ulevuje od bolesti. Pomáhá rovněž při bolestech spojených s chorobami nervového systému. Léčí kůži, z níž odstraňuje skvrny a vrásky. Lze jej použít během stomatologických zásahů. Fluorit přispívá k obnově sexuální rozkoše.

Fluorit je výborný kámen pro lidi ve znamení VODNÁŘE. Je to také účinný harmonizující kámen pro znamení ŠTÍRA. Fialový fluorit se hodí k RYBÁM, fluorit obecně pomáhá i KOZOROHŮM.

Fluorit čistíme pod tekoucí vodou, nebo v misce s vodou, ale jelikož je citlivý na přímé sluneční světlo, nabíjíme ho buď za úplňku, nebo společně s křišťálem. 

Tak se tu mějte a já letím. Hezký den :-) Vaše Nicol :-)