TARANISOVI SPIRÁLY V KOMBINACI S PERLETÍ, HEMTATITEM, KARNEOLEM A RUDRAKSHOU.....

Krásné dopoledne moji milí příznivci, dnes je mezinárodní den všech žen :-) takže bych chtěla v první řadě popřát všem ženám jen to nejkrásnější, aby byly krásné, svůdné a zdravé...hlavně také šťastné a měly okolo sebe spoustu milujících lidí :-) Dnes přináším další novinku ve formě soupravičky, náhrdelníku a náramku, který je složen z Karneolu, Perletě, Hematitu a Záhnědy. Na náhrdelníku můžete také vidět amulet Hromové kolo jinak také Taranisovi spirály.

Karneol

Karneol je kámen oranžově červené barvy. Jeho teplé zemité barevné tóny jsou symbolem činorodé energie Země. Karneol v nás velmi často probouzí potlačené vědomí, dále má veliký vliv na naše myšlenky, které jsou díky jeho vlastnostem plné ohledu, pochopení, pozornosti k našemu okolí, které nás obklopuje. Také nás vede k tomu, abychom si užívali každodenní okamžiky našeho života. Karneol je velmi vhodný pro lidičky, kteří jsou roztěkaní, mají problém se soustředit a jen přešlapují z místa na místo, jsou nerozhodní a nedokážou vyjít příležitosti naproti. Vibrační energie Karneolu v nás probouzí tvořivost, kreativitu, a schopnost proměnit již získané poznatky ve skutečnost. To znamená aktivně vše cítit, ale i aktivně žít. Jeho účinky na tělo jsou také dány. Pomáhá při křečových žilách, otravách krve, revmatismu a je vhodný pro stabilizaci krevního oběhu. Pomáhá při neplodnosti.

Je vhodný pro astrologická znamení Berana a Blížence.

Očista  je nejvhodnější pod vlažnou vodou a nabíjet kámen můžete na přímém slunci, často a dlouho. 

Amulet hromové kolo

Taranis je bůh, ochraňující bojovníky. Je stavěn do úrovně  vládce Jupitera. Taranis je vládce hromů a blesků. Blesky posílá pomocí spirál, které jsou na amuletu zobrazeny. Pro běžné lidi je tento amulet velmi ochranný. Dodává odvahu a sílu, také je spojen se silami, které s sebou přínášejí změny. 

Perleť

Perleť je ochranným amuletem před neštěstím, nehodami a pohromami. Je symbolem moudrosti, moci a štěstí. Posiluje naši vůli a pomáhá nám se zbavit závislostí. Podporuje ozdravné procesy, klidní nervy, podporuje intuici, tiší bolesti.

Je vhodná pro astrologická znamení Blíženců, Raka, Vah, Kozoroha a Ryb.

Tak jak se Vám dnešní novinka líbí? Musím říct, že náhrdelník je velice silný. Obsahuje ještě hematit, ale o tom jsem Vám psala již včera. Pokud by někdo z Vás moji milí chtěl k náhrdelníku nějaký jiný amulet či přívěšek, není problém. 

Mějte krásný den. A užívejte den žen :-*

S láskou Vaše Nicol :-*