Trochu jemnosti neuškodí, aneb Měsíční kámen v akci

Krásné dopoledne. :-) Venku je trochu pod mrakem, ale to nevadí. Jak se dnes máte když už je ten pátek?? :-) Dneska bych Vám chtěla představit dnešní výplod mé fantazie ve formě Měsíčního kamene. Který je velmi vhodný pro astrologická znamení Raka, Kozoroha, nebo Ryby.

Měsíční kámen podporuje vnitřní vývoj duše. Obecně symbolizuje pozitivní ženské vlastnosti: plodnost, mírnost, jemnost a intuici. Tím pádem ženy i muže zjemňuje a zbavuje je hrubosti. Jeho chladná zář hojí citové rány a tiší rozrušenou mysl. Je to ale především kámen žen, je jejich ochráncem a léčitelem. Je také velmi vhodný (stejně jako červený korál) pro budoucí maminky. Chrání jejich těhotenství a mírní porodní bolesti. Měsíční kámen je vhodný pro všechny čakry. Upravuje rovnováhu v těle, odstraňuje bolesti a nepravidelnosti menstruačního cyklu. Starším ženám pomáhá zvládnout duševní výkyvy a depresivní stavy. Také působí preventivně proti nádorovým onemocněním prsou a dělohy.  

Mimo jiné odstraňuje blokády. Blokády hlasu, léčí hlasivky, pomáhá při poruchách štítné žlázy. V čakře srdce hojí bolest z neopětované lásky. V pupeční čakře posiluje funkci slinivky břišní. Měsíční kámen také zabraňuje otokům a podporuje správný průtok lymfatickými žlázami. 

Čistit kámen můžete pod tokem vlažné vody, nebo v misce s vodou přes noc společně s křišťálem. Kámen nabíjíme při dorůstání Měsíce a při úplňku.

Tak jak se Vám povídání líbilo? 

Mějte krásný zbytek dne a také si užijte v pohodě a v lásce víkend a v pondělí budete mít další čtení ;-) 

 A nezapomeňte, že bude ten Valentýn, tak si udělejte radost. Měsíční kámen by měla mít každá žena :-) A tento je k dispozici. Stačí si o něj napsat :-) 

S láskou Vaše Nicol :-*