ŽHAVÁ NOVINKA DNEŠNÍ KRÁSNÉ SLUNEČNÉ STŘEDY

Krásné středeční dopoledne. Po delší odmlce nás znovu šimrají sluneční paprsky na nose a je to úžasný pocit. :-) Hned je lepší nálada a takové drobné nedokonalosti dne to zcela jistě zašifruje :-) Také to tak vnímáte??? Dnes Vám přináším horkou novinku, dalo by se tomu říci i posun ve výrobě :-) Jak jistě všichni víte, vyrábíme i náhrdelníky, ale všechny náhrdelníky jsou dlouhé a ne každý to má rád. Proto jsme se posunuli a dnes uvidíte novinku, rovnou celou soupravičku. Náramek a k tomu krátký náhrdelník na zapínání. Tento styl je možné udělat i bez střapce, i bez přívěšku, nebo naopak jen s přívěškem...ve fantazii se u nás meze nekladou, ale to už jistě víte :-) Mimo jiné můžete na náhrdelníku vidět kombinaci několika kamenů. Naleznete zde Perličky, Růženín, ale také nový, nádherný a třpytivý modrý Avanturín. Je to skvost :-)  

Takže abychom to vzali postupně něco málo k perličkám. Perly jsou drahokamy moře. Jsou symbolem proměny a čistoty. I díky tomu, jak perly vznikají, se nám dostává do podvědomí informace, že každá bolestivá zkušenost, kterou jsme v životě zažili, nebo jsme jí museli čelit, nám umožňuje dosáhnout větší dokonalosti, čistoty a vykoupení. Podobně jako drahý opál, nám perly pomáhají umocňovat důsledky našich karmických příčin. !Pozor! - s jejich podporou se námi projevené zlo navrací zpět, jako zlo ve formě nemoci nebo neštěstí. Proto by se jejich nošení měli vyvarovat lidé s mravně nečistými úmysly. Své účinky na tělo mají perly ve formě podpory uzdravování se. Na čakře čela posilují intuici a nervy, dále tiší bolesti a mírní horečky. Také pomáhají při zánětech dýchacích cest, regulují funkci sleziny a gastrointestinálního traktu. 

Perly jsou vhodné pro astrologické znamení Blíženců, Raka, Vah a černé perly jsou vhodné pro Kozorohy.

Očista je nejlepší pod vlažnou vodou a nabíjíme je společně s Křišťálem na nepřímém slunci za denního světla, nebo za úplňku. 

Nezapomínejte, že při každodenním nošení je očista velmi důležitá, ale i očista a nabíjení Rudrakshy je velice důležitá. Rudrakshu čistěte pod vlažnou vodou, pak ji usušte a vmasírujte do ní Kokosový nebo olivový olej, aby "ožila". Nabíjet lze v Tibetské míse, kde nabíjíte její duchovní stránku a tu silovou stránku dobijete cca 30 min na Slunci, nebo při položení na kámen, nebo na Křišťál. Při častém nošení, bez čištění a dobíjení se může stát, že Vám Rudrakshový šperk praskne. Proto je fajn, nechat ji občas odpočinout, nebo šperky střídat. :-)

Dalším je Růženín. O Růženínu jsem Vám již psala, ale klidně jeho vlastnosti připomenu. Díky svým jemným růžovým tónům v nás Růženín probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým milencům projevit své doposavad skryté pocity. Růženín probouzí naše smysly k umění, zejména k hudbě. Při řešení problémů a při komunikaci s lidmi nás učí trpělivosti, ponechat věcem potřebný čas a prostor. Pomáhá při řešení onemocnění pohlavních orgánů u žen i mužů. Pomocníkem je i při krevních onemocněních, jako je anemie a leukemie. Je výborným pomocníkem v rekonvalescenci po dlouhodobém onemocnění.

Je vhodný pro astrologická znamení  Býk a VáhyKamen čistíme pod vlažnou tekoucí vodou. Nabíjíme jej na nepřímém slunci. 

A jako poslední je Novinka dnešního dne, kterou je Modrý Avanturín :-) Modrý Avanturín je kamenem klidu a rozvahy. Učí nás přijímat život se všemi strastmi a radostmi, které obsahuje. Podporuje činorodost a pomáhá v depresi. Tlumí bolesti nejrůznějšího typu, mírní teploty, záněty a pomáhá při léčbě plicních potížích a chorobách. A také aktivuje imunitní systém. 

Je vhodný pro astrologická znamení Býka, Raka a Střelce. 

Očista pár minut pod vlažnou vodou a nabíjet jej lze libovolně dlouho na přímém slunci.

Dnes jsem se poněkud rozvášnila, ale myslím si, že to bylo na místě. Pokud se Vám dnešní post líbil nebo máte zájem o nějaký náhrdelník či náramek, neváhejte mě kontaktovat, nebo napište do našeho diskusního fóra a já Vám velice ráda odpovím na jakékoliv Vaše dotazy. :-)

S láskou a mírem v duši Vaše Nicol :-*